Kameleon Terherne is een uniek kameleondorp in de provincie Friesland. Hier kunnen bezoekers het leven van de Kameleonmeesters ontdekken door middel van verschillende interactieve activiteiten. Bezoekers worden uitgenodigd om deel te nemen aan verschillende workshops, lezingen en demonstraties.

Kinderen kunnen zich een dagje wanen in het leven van de Kameleon. Ze kunnen het dorp Lenten bezoeken waarbij ze een kijkje krijgen bij het authentieke leven van de Kameleon. Je kunt een rondvaart maken naar het eiland waar de kinderen veldwachter Zwart kunnen helpen. Maar ook kun je aanwijzingen vinden die te maken hebben met een speurtocht, een heel mysterie en het spannende avontuur.

Bovendien kunnen kinderen ook een bezoek brengen aan het avontureneiland waar ze de dieren en planten uit de omgeving kunnen ontdekken. In dit gebied staan lekkere versnapering, kano’s, klimmuren en zelfs een kabelbaan.

Het is natuurlijk leuk om samen met het gezin een dagje uit te gaan, maar hier zit helaas ook wel een prijskaartje aan.. Via NapPas.nl kun je korting krijgen op een ticket voor het kameleondorp. Je krijgt maar liefst €2,40 korting per persoon op een hele dag plezier. Zo maak je een dagje uit in het kameleondorp Terherne betaalbaar.

Het is zeker de moeite waard om een bezoek te brengen aan Kameleon Terherne. Neem nu je voordeel en plan een bezoek via NapPas.nl en geniet van een leuke dag vol plezier!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *